Danskerne elsker at cykle. Vi kaster os i sofaen, hver sommer, når der er Tour de France i tv'et, og bortset fra hollænderne er danskerne det folk i verden, der cykler allermest. Fire På Stribe skriver musikalske postkort - eller soundtracks - til danskernes liv, og med i samlingen hører naturligvis en sang om at cykle - og hvad der kan ske, mens man gør det.

Danskerne elsker at cykle. Vi kaster os i sofaen, hver sommer, når der er Tour de France i tv’et, og bortset fra hollænderne er danskerne det folk i verden, der cykler allermest. Fire På Stribe skriver musikalske postkort – eller soundtracks – til danskernes liv, og med i samlingen hører naturligvis en sang om at cykle – og hvad der kan ske, mens man gør det.

Download som Word-dokument

Forelsket på cykel-turen

Ny dansk popudgivelse til cykel-glade danskere

Cykel-love cover“La’ mig være din hjælperytter, din vandbærer. La’ mig dope mig i din atmosfære”. Sådan lyder det fra den forelskede cyklist, som det danske popband Fire På Stribe fortæller om i sangen “Cykel-love”, der udkommer sommeren 2018 på alle streamingtjenester. Der er tale om en energisk poprock-sang, der leder tankerne tilbage til 80’ernes danske popmusik.

“Danskerne er det folk i verden, som næst efter hollænderne bruger cyklen allermest. Så det er jo i virkeligheden ikke så mærkeligt, at nogle af os forelsker os på cykelturen”, siger Henrik Kragelund fra Fire På Stribe, som fortæller, at det var en ung mands telefonsamtale i S-toget, der gav inspirationen til sangteksten.

Soundtracks til danskernes liv

“Vi tænker på vores sange som soundtracks eller små lyd-postkort fra danskernes liv. Og vi har faktisk oplevet rigtig mange gange, at folk kan genkende detaljer fra deres eget liv i vores sange”, siger Jeanette Christiansen, som er bandets eneste kvinde.
Det er Fire På Stribes tredje udgivelse. De to tidligere udgivelser “Juhuuuul” og “Hovedstadens Grønne Hjerte” er dedikeret til særlige anledninger, nemlig jul og byen Frederiksberg, og “Cykel-love” er bandets første “fristils-udgivelse”, som de kalder det.

Publikum er det vigtigste

“Cykel-love er ligesom de fleste af vores sange skrevet uden andet formål end at give publikum en oplevelse med musik på, som kan give et smil på læben, en tåre i øjenkrogen eller bare glæde ved livet”, siger bandets tredje medlem Morten Wibe. På trods af navnet er der kun tre personer i bandet. Publikum tæller nemlig som det fjerde medlem, fordi uden et publikum er der intet band, som popbandet udtrykker det.

Fire På Stribe er: Morten Wibe (guitar og vokal), Jeanette Christiansen (vokal) og Henrik Kragelund (guitar og vokal).

Cykel-love er produceret af Rb Sound, v/Rune Braager og udgivet af START! Frederiksberg.

STREAMING:

INFO:

/Pressemeddelelse 26. juni 2018

Categories:

Tags:

Comments are closed