FirePaaStribe_koncert-kopi

Sommerferien slog kærligheden ihjel

Kærlighedsferien sydpå kan vise sig at være endestation for parforholdet. Det må mange danskere hvert år sande, når de vender hjem skuffede hjem fra det, der skulle have været et romantisk højdepunkt. Popbandet “Fire På Stribe” har netop udgivet balladen “Natten I Madrid”, som sætter ord og toner på.

“Jeg tror, vi alle kender nogen eller selv har oplevet den situation, at dét, man troede skulle blive den helt store romantiske oplevelse, endte i en fuser. Ideen til at skrive sangen opstod faktisk, da jeg stod og ventede på en ven i ankomsthallen i lufthavnen og fik øje på et trist par blandt alle de glade mennesker, der lige var landet med flyet fra Madrid”, fortæller Jeanette Christiansen.

Melodi Grand Prix

Ved siden af sit virke i Fire På Stribe har Jeanette Christiansen tidligere deltaget som medkomponist til sangen “Når veje krydses” i Dansk Melodi Grand i 2015, hvor hun også var med på scenen. Fire På Stribe deltog sidste år i DK4’s musikprogram Danskpop Talent, og bandets julesang “Juhuuuul” fik en tredjeplads ved DR’s julekonkurrence i 2015 blandt over 500 indsendte sange.

Soundtracks til danskernes liv

“Vi har skrevet en sang til julen og en sang til en by, men typisk henter vi inspirationen til vores sange hos folk, vi er stødt på. Vi kan godt lide at skrive om de der små og store hændelser i hverdagen, som vi alle oplever før eller siden, og omsætte dem til musikalske postkort fra danskernes liv.” Sådan lyder det fra siger Morten Wibe, som er den ene af bandets to mandlige medlemmer.

“Natten I Madrid” er Fire På Stribes fjerde udgivelse. Den seneste udgivelse er poprock-nummeret “Cykel-love”.

“Natten I Madrid” er ikke bare en sørgelig sang om, at nu er det slut. Den handler i lige så høj grad om, at det også kan være helt ok at erkende, at det nok bare ikke skulle være os to”, siger bandets tredje medlem Henrik Kragelund.

Publikum tæller med

På trods af navnet “Fire På Stribe” er der kun de tre i bandet. Publikum tæller nemlig som det fjerde medlem. Fordi uden et publikum er der intet band, som trioen udtrykker det.

Fire På Stribe er: Morten Wibe (guitar og vokal), Jeanette Christiansen (vokal) og Henrik Kragelund (guitar og vokal). “Natten i Madrid” er produceret af Rb Sound, v/Rune Braager og udgivet af START! Frederiksberg.

“Natten I Madrid” med Fire På Stribe er tilgængelig på alle streamingtjenester.

Hør på Spotify

HENT COVER OG LOGO

HENT INFO & LYRICS

KONTAKT:
Henrik Kragelund
Mobil: 3052 5191
E-mail: booking@firepaastribe.dk
www.firepaastribe.dk

Categories:

Tags:

Comments are closed