workshop Mern_1Fire På Stribe skriver vores sange selv, og vi elsker at skrive dem sammen. Men det kan være en god ide også at blande blod – sådan i musikalsk forstand – med andre ind imellem. Derfor tog vi denne sommer på sangskriverworkshop med underviser Annette Bjergfeldt flankeret af tre dygtige coaches, Andy Goggin, Karen Sangvin og Cecilie Sadolin.

På bagsmækken af Mortens bil spækket med guitarer og andet grej klar til sangskrivning!

På bagsmækken af Mortens bil spækket med guitarer og andet grej klar til sangskrivning!

31 stor-komponerende mennesker var samlet på en uges ophold i Mern på Sydsjælland, og det kom der uendelig mange sange, rim, riffs og inspiration ud af – også til vores lille band. I øvrigt var det på samme sangskriverworkshop tilbage i 2013, at medlemmerne i Fire På Stribe helt tilfældigt mødte hinanden for første gang og besluttede at danne et band. Så opholdet på Sydsjælland var også en skøn tur ned af mindernes boulevard.

Jeanette fik bl.a. skrevet en sang om “Kvinden bag gardinet”, Henrik skrev bl.a. “Når vi vågner”, og Morten tog lige en afstikker fra konceptet (vi synger KUN på dansk!) og skrev på engelsk “Make way for a positive day” 🙂

Den regionale avis kom i øvrigt forbi og skrev en artikel om workshoppen, den kan du læse her

Categories:

Tags:

Comments are closed